København

Onsdag den 23. oktober 2019 kl. 17.00 til 19.00

Gå-hjem-møde om Ungdomskriminalitetsnævnet - Forebyggelse af kriminalitet blandt 10 til 17-årige

Ungdomskriminalitetsnævnet blev oprettet pr. 1. januar i år som led i ungdomskriminalitetsreformen. Nævnet træffer afgørelse, når en sag er blevet henvist fra politiet (10 til 14-årige) eller fra domstolene (15 til 17-årige).  Ungdomskriminalitetsnævnet kan fastsætte et skræddersyet forbedringsforløb for barnet eller den unge med henblik på at få barnet eller den unge ud af kriminalitet. Nævnet kan også fastsætte en straksreaktion af opdragende eller genoprettende karakter. Hvordan er den første tid gået? Sekretariatschef Marianne Schmidt giver et indblik i sagernes behandling. Nævnsmedlemmerne Pernille Bird, leder af ungeteamet i Fredensborg Kommune, og Bjørn Poulsen, politikommissær i Nordsjællands Politi, deler deres erfaringer fra nævnets første tid.

Torsdag den 28. november 2019 kl. 17.00 til 19.00

Gå-hjem-møde

Onsdag den 5. februar 2020 kl. 16.00-19.00

Generalforsamling og efterfølgende gå-hjem-møde

16.00 - 17.00: Generalforsamling for foreningens medlemmer.

17.00 - 19.00: Gå-hjem-møde