1-2021

Det er med stor fornøjelse, vi nu kan orientere om, at Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab er udkommet for første gang i nyt e-format og med fri tilgang/open access.

Kriminalistforeningerne er særdeles velkomne til at videresende denne meddelelse til deres medlemmer. Foreningerne og de enkelte medlemmer kan som nogen af de første hente hele tidsskriftet på her.

Nummer 1 er et tema-nummer om frihedsberøvelse og frihedsberøvede. Tidsskriftet rummer rekordmange bidrag og fylder i alt mere end 300 sider.

Alle artikler har gennemgået dobbelt blind peer review. Alle essays er medtaget fordi de er relevante for temaet, indeholder stor viden og er særdeles velskrevne.

Fremtidige numre vil blive af sædvanligt omfang, nemlig 4-6 videnskabelige artikler.

Ved at klikke på ”til læsere” i højre side af tidsskriftets side på tidsskrift.dk og derefter på ”registrer” i øverste højre hjørne kan man tilmelde sig en service, der sender en direkte personlig notifikation, når et nyt nummer udkommer.

Ved samme lejlighed er det en glæde at kunne fortælle, at NTfK igen i år har modtaget økonomisk tilskud fra Nordisk Samarbejdsråd for Kriminologi.

Anette Storgaard,

Hovedredaktør NTfK